Játék Androidra

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szavazás

Nincs szavazás

Molnár Z. Tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt érintettek!

 

 

Mivel rám és a Somosi Környezetnevelési Központ egyesületre nézve kimondottan hamis és rosszindulatú tájékoztatás hangzott el a somosi iskolában, ezért szükségét éreztem első körben igazgatónővel átbeszélni a helyzetet, illetve ezen levelemben tájékoztatni Önöket.

 

Princz Ildikó igazgatónővel való beszélgetésem alkalmával kiderült, hogy ő a hamis tájékoztatást felsőbb utasításra, a valóság ismerete nélkül adta.

 

Hogy a különböző forrásból kapott, különböző mértékű valóságtartalommal rendelkező híreket Önök a helyén tudják kezelni, a következő tényeket kérem, hogy vegyék figyelembe:

 

·         Az erdei iskola épülete, berendezése és a benne lévő eszközök a somosi önkormányzat tulajdonában vannak.

·         Az erdei iskolát az önkormányzat és az egyesület között lévő együttműködés alapján a Somosi Környezetnevelési Központ egyesület üzemelteti. Az egyesület saját döntése alapján a somosi civil szervezetektől és intézményektől (ide tartozik az iskola is) nem kér bérleti díjat! Ettől csak akkor tér el, ha az önkormányzat ezt kifejezetten kéri.

·         Az iskolai farsanggal kapcsolatban sem az iskola, sem az önkormányzat nem kereste meg az egyesületünket az erdei iskola használatával kapcsolatban.

·         Saját cégemnek az erdei iskola üzemeltetéséhez semmi köze nincs! Én magam, mint egyesületi tag veszek részt a feladatok ellátásában.

·         Az esetleges terembérleti bevételekből sem én, sem más magánszemély nem részesül és nem is részesülhet! Ezek a bevételek az egyesület közérdekű feladatainak finanszírozását szolgálják.

 

A felmerülő esetleges további kérdéseikkel kapcsolatosan kereshetnek személyesen, vagy a 20/522-2525-ös telefonszámon, illetve az mzmadar6@gmail.com elektronikus levélcímen.

 

Egyéb lehetőség híján, saját nevemen rendszeresen megírom véleményemet, megjegyzésemet az ÚJ SOMOS HONLAP Fórum rovatában, mely a következő elektronikus címen érhető el: http://somos2011.megnezem.hu/

 

 

 

 

 

Tisztelettel: Molnár Zoltán sk.