Játék Androidra

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szavazás

Nincs szavazás

Eddigi fórumaink

Eddigi fórumaink

Legelső civil honlapunkon a falu életét bemutató képek továbbra is megtekinthetők.

www.somos.5mp.eu

 

 

Betiltott fórumaink 1

A somosi önkormányzati választásokkal kapcsolatban vélemény-nyilvánításunknak először Somoskőújfalu hivatalos honlapja adott helyet és teret. Az önkormányzati választásokat követően a fórum rövid időn belül bezárt. Működött: 2010. október 5-ig.

 

A fórum anyagát le tudtuk menteni. Kérésre PDF formátumban e-mailen elküldjük (kérés küldése: ujsomos@mailbox.hu).

 

 

Betiltott fórumaink 2

Következő betiltott fórumunk a www.somos.5mp.eu oldalon volt. A honlap jelenleg is üzemel, a felhalmozott információs anyag, dokumentum és fénykép ma is megtekinthető. Működött: 2011. január 25-ig. 

 

A fórum anyagát még bezárás előtt sikerült lementenünk. Kérésre PDF formátumban e-mailen elküldjük (kérés küldése: ujsomos@mailbox.hu).

 

 

 

Hirdetés:


Betiltott fórumaink 3

Legutóbb betiltott fórumunk a www.somos2011.sokoldal.hu weboldalon működött. Nagyrészt már csak a fórum fejlődött, bővült, növekedett, illetve egy-két hozzá kapcsolódó anyag jelent meg a weboldalon. Az oldalt 2011. június 6-án zárták be.

 

A fórum anyagát törlés előtt nem sikerült lementenünk, de a vélemények jórésze a Google tárolt változataiból összegyűjthető volt. Kérésre PDF formátumban e-mailen elküldjük (kérés küldése: ujsomos@mailbox.hu).